17 Temmuz 2015 Cuma 21:29
Yaralı tilki tedavi altına alındı

HAKKARİ  - Yüksekova ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan tilki yavrusu, Yüksekova Belediyesi Veteriner hekimliğinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, vatandaşların ihbarı üzerine yaralı halde bulunan tilki yavrusu, tedavi edilmek üzere Yüksekova Belediyesi Veterineri Hekim Kaçan'a teslim edildi.

Veteriner Kaçan tarafından yapılan ilk muayenede, tilki yavrusunun trafik kazası sonucu yaralandığı tespit edildi. Kan numuneleri ve çekilen röntgen sonuçlarında hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen tilki yavrusuna serum bağlandı.

Kaçan, yaptığı açıklamada, tilki yavrusunun halsiz bir şekilde bulunduğunu, yaptıkları muayenelerde tilki yavrusunun vücudunda herhangi bir kemik kırığına rastlamadıklarını söyledi.

Kaçan, "Hayvanımızın durumu şu an çok iyi. Bir süre gözlem altında tutacağız. Tamamen iyileştikten sonra bulunduğu bölgeye tekrar bırakacağız. Vatandaşlarımızın yaralı hayvanların iyileştirilmesi için gösterdiği duyarlılık çok önemli. Umarım bu duyarlılık daha da artar" diye konuştu.

Yaralı tilki tedavi altına alındı

Yaralı tilki tedavi altına alındı

Yaralı tilki tedavi altına alındı

Son Güncelleme: 17.07.2015 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.