26 Mart 2015 Perşembe 15:49
Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin, vatandaşlarla bir araya geldi

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Yetişkin, halkı belediyenin faaliyetleri, bütçesi ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmek gerektiğini söyledi.

Yetişkin, şunları kaydetti:

"Tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinleyeceğiz. Ona göre çalışma sezonunda programımızı yapacağız. Halkla ortaklaştıracağımız çalışmaların daha sağlıklı olacağı inancındayız. Sadece biz değil vatandaşlar da buna inanıyor. İnşallah bu vesileyle yurttaşlarımızla daha iyi işlere imza atacağız. Çünkü varlıkları bize güç katacaktır ve fikirleri bizi aydınlatacaktır. Toplantılarımız kesintisiz olarak tüm mahallelerde devam edecek."

 

 

yuksekova-belediye-baskani-yetiskin,-vatandaslarla-bir-araya-geldi.jpgyuksekova-belediye-baskani-yetiskin,-vatandaslarla-bir-araya-geldi-001.jpgyuksekova-belediye-baskani-yetiskin,-vatandaslarla-bir-araya-geldi-002.jpgyuksekova-belediye-baskani-yetiskin,-vatandaslarla-bir-araya-geldi-003.jpg

Son Güncelleme: 26.03.2015 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.