05 Ağustos 2015 Çarşamba 11:51
Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne saldıran teröristlerin görüntüsü, ilçe merkezindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2 terör örgütü mensubu tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin inceleme sürüyor. İlçedeki MOBESE'ler ile güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, ellerinde bir roketatar ve bir uzun namlulu silahla ilçe merkezinde görüntülenen yüzleri maskeli teröristlerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Teröristlerin saldırı öncesinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden elde edilen fotoğrafları da ilçedeki tüm güvenlik birimlerine dağıtıldı.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne öğle saatlerinde roketatar ve uzun namlulu silahla ateş açan 2 terörist, saldırının ardından motosikletle kaçmış, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştı.

 

Son Güncelleme: 05.08.2015 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.