04 Temmuz 2015 Cumartesi 11:58
Yüksekova'da 760 aile gıda yardımı yapıldı

HAKKARİ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi tarafından 760 aileye gıda yardımı yapıldı.

Yüksekova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından mahalle muhtarlarına verilen yardım paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Gazetecilere açıklama yapan Özdemir, adil dağıtılması açısından yardım paketlerini mahalle muhtarları aracılığıyla dağıttıklarını söyledi.

Özdemir, "Muhtarlarımız ihtiyaç sahipleri aileleri bizlerden daha iyi biliyor. Bu açıdan TOBB işbirliğiyle hazırladığımız gıda paketlerini mahalle muhtarlarımıza teslim ettik. Muhtarlarımız belirledikleri ihtiyaç sahipleri ailelere bu yardım paketlerini teslim edecek" diye konuştu.

Yüksekova'da 760 aile gıda yardımı yapıldı

Yüksekova'da 760 aile gıda yardımı yapıldı

Yüksekova'da 760 aile gıda yardımı yapıldı

Son Güncelleme: 04.07.2015 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.