15 Mayıs 2015 Cuma 19:29
Yüksekova'da 'Avrupa Birliği Comennius' Projesi

HAKKARİ - Yüksekova Kaymakamlığı Proje Ofisi ile Şemsettin Onay Lisesince hazırlanan "Avrupa Birliği Comennius" Projesi kapsamında, Romanya, Portekiz, İtalya ve Polonya'dan 25 öğretmen ve öğrenci ilçeye geldi.

Türkiye Ulusal Ajansınca kabul edilen proje kapsamında Yüksekova'ya gelenler, Şemsettin Onay Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü bir araya geldi.

Öğrenciler, "Yüksekova uyuma, çevrene sahip çık", "Çevre miras değil emanettir" pankartlarını taşıyarak ilçe merkezinden geçen dereye kadar yürüdü. Öğretmen ve öğrenciler, burada dere kenarındaki çöpleri topladı.

Daha sonra Cengiz Topel Caddesi'ndeki Polis Evi'ne kadar yürüyen öğrenciler, etkinliği burada sonlandırdı.

Şemsettin Onay Lisesi Müdür Yardımcısı Kenan Canan, Avrupa'dan gelen ekibin Yüksekova'yı beğendiğini ancak çevrenin kirli olmasına üzüldüklerini söyledi.

Gelen misafirlerin ziyaretleri kapsamında, bugün çevre temizleme etkinliği başlattıklarını ifade eden Canan, "İlçemizin daha temiz ve vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yüksekova'da

Yüksekova'da

Yüksekova'da

Yüksekova'da

Yüksekova'da

Son Güncelleme: 15.05.2015 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.