12 Eylül 2015 Cumartesi 09:44
Yüksekova'da kazılan hendekler kapatıldı

Yüksekova'da güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması tarafından kazılan hendekleri kapattı, barikatları kaldırdı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel hareket ekipleri, Cumhuriyet ve Güngör mahallelerinde terör örgütünce kazılan hendek ve kurulan barikatların kaldırılması için operasyon başlattı.

İlk önce Cumhuriyet Mahallesi'ne giden ekipler, burada kazılan hendeklerin içerisine yerleştirilen patlayıcıları imha ettikten sonra zırhlı iş makinesiyle çukurları toprak doldurarak kapattı.

Kurulan barikatları da yoldan kaldıran ekiplere terör örgütü yandaşlarınca taşlı saldırı yapıldı. Ekiplerin biber gazıyla müdahale ettiği gruplar ara sokaklara dağıldı.

Güvenlik güçleri daha sonra Güngör Mahallesi'ndeki hendekleri de kapatarak barikatları kaldırdı. 

Son Güncelleme: 12.09.2015 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.