29 Mart 2015 Pazar 19:37
Yüksekova'da kilitli parke taşı döşeme çalışmaları

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcısı Tacettin Safalı ve meclis üyeleriyle eski mezbaha mevkisinde parke döşeme çalışmalarını inceleyen Yetişkin, yeni çalışmaların başlatılacağı bölgeleri de gezerek, gerekli talimatları verdi.

Mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Yetişkin, havaların ısınmasından dolayı, bu yıl çalışmalara erken başladıklarını belirtti.

Yetişkin, "Hava koşulları bazen çalışmalarımıza engel olabiliyor. Ama bu yıl havanın güzel olmasını fırsat bilip, hemen çalışmalarımızı başlattık. Acil olan yolların yapılmasını halk toplantılarında kararlaştırdık ve bunları programa aldık. Bütün yollarımızı sırasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

yuksekovada-kilitli-parke-tasi-doseme-calismalari.jpgyuksekovada-kilitli-parke-tasi-doseme-calismalari-001.jpgyuksekovada-kilitli-parke-tasi-doseme-calismalari-002.jpg

Son Güncelleme: 29.03.2015 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.