30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:18
Yüksekova'da Su Arıza Çalışmaları

Sokağa çıkma yasağının kısmi kaldırıldığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, su arızalarının giderilmesi için yapılan çalışmalarda sona doğru gelindiği belirtildi.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Adile Kozay, yapılan çalışmalarda su sıkıntısının yüzde seksenini giderdiklerini belirtti.

Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kozay, "Su sıkıntılarını gidermek için birçok bölgeye depolar bırakıp, jeneratör yardımıyla su vermeye başladık. İtfaiye araçlarıyla da su dağıtımı gerçekleştirerek vatandaşlarımızın su sıkıntılarının önüne bir nebze de olsa geçmeye çalıştık. Önümüzdeki günlerde ilçemizdeki su sorunlarıyla ilgili tüm arızaları giderip, suyun gitmediği bölgelere su vermeye başlayacağız. Yaptığımız çalışmalara destek olan ve sabırla arızaların giderilmesi için bekleyen vatandaşlarımıza belediyemiz adına çok teşekkür ederim." diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 30.07.2016 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.