01 Nisan 2015 Çarşamba 20:00
Yüksekova'da trafik düzenleme çalışmaları

HAKKARİ  - Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Belediye Trafik Komisyonu, ilçe merkezindeki trafik sorununun çözümüne yönelik çalışmalar kapsamında daha önce ara sokakların girişine kurulan kapanları yeniledi.

Cengiz Topel Caddesine bağlı Hacı Ömer Sabancı, Nedim Zeydan ve Anafartalar sokakları girişindeki tek yönlü trafiği sağlamak ve trafiği daha rahat bir duruma getirmek amacıyla yeni kapanlar kuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, "Sokak girişlerine daha önce Trafik Komisyonu ile kurduğumuz kapanların, zarar görmesi ve yıpranması nedeniyle kar yağışından önce sökmüştük. Baharın gelmesiyle trafik çalışmalarımıza başladık. Bu yönde ilk olarak eski kapanların yerine yenilerini yaparak belirlediğimiz sokakların girişlerine kurduk. Halkımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2015 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.