10 Ağustos 2015 Pazartesi 17:55
Yüksekova'da yol çalışması

Yüksekova Belediyesi ekipleri, Santral Sokağı'nda parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında başlattığı yol çalışmalarını sürdürüyor. Cengiz Topel Caddesi Santral Sokağı'nda yol yenileme çalışması başlatan ekipler, stabilize çalışmalarının ardından söz konusu sokağa parke taşı döşedi.

Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş, yaptığı açıklamada, ilçede yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Trafiğin daha yoğun olduğu caddelerimizde çalışmalarımızı en hızlı şekilde yapıp vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışıyoruz. Şu anda birçok caddede eş zamanlı olarak ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sabırla çalışmalarımızı bekleyen ve destek olan esnaflarımıza ve sürücü arkadaşlarımıza duyarlı olmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2015 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.