04 Şubat 2018 Pazar 13:09
Hakkari’de kış ortasında piknik yaptılar

Hakkari’deki bazı vatandaşlar hafta sonraları Zap suyu kenarında piknik yaparken, bazıları ise 2 bin 600 rakımda kayak kayarak geçirdi.

Bu yıl beklenen karın yağmadığı Hakkari kent merkezi yerini soğuk hava dalgasına bıraktı. Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu 2 bin 600 rakımlı Merga Büta kayak merkezine akın eden vatandaşlar ise aileleri ile birlikte burada kaymanın heyecanını yaşadılar. Kış aylarında olmamıza rağmen sıcakların yaşandığı ve kardelen çiçeklerin açtığı Zap suyu kenarına akın eden vatandaşlar ise burada piknik yapıp su kenarında nargile sefası yaptılar. Bu yıl mevsimlerin değiştiğini belirten vatandaşlar ilk defa kış ortasında piknik yaptıklarını ifade ettiler. Yüksek kesimlerde kar olmasına rağmen kent merkezine beklenen karın yağmadığını belirten vatandaşlar, hafta sonları sıcakların bulunduğu Zap vadisi kenarında piknik yaptıklarını söylediler. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda beklenen kar yağışını gerçekleşmediğini anlatan vatandaşlar, mevsim değişikliğinin kendilerini bile şaşırttığını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.