02 Nisan 2015 Perşembe 21:57
Cezmi Ergül: Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz!

AĞRI - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, bir yıllık hizmeti boyunca herkese eşit hizmet sunma anlayışıyla çalıştığını söyledi.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye başkanlığında bir yılını doldurduğunu anımsatarak görevdeki başarısına ilçede yaşayanların karar vereceğini bildirdi.

"Hamurlu kardeşlerim arasında kesinlikle bir ayırım yapmadan herkese objektif yaklaşmaya ve hizmet etmeye çalıştım" diyen Ergül, şunları kaydetti:

"Bir yıllık sürede belki somut olarak bir şeyler yapmadık ama ihtiyaç sahibi 13 kişiyi işe aldık. İlçemizde mesire alanı, düğün salonu ve üstüne pansiyon apart şeklinde sentetik futbol sahası ve kültür merkezimizle birlikte inşallah 4 projemizi gerçekleştireceğiz. Projelerin sonunda en az 30 kardeşimize de iş imkanı sağlayacağız. Üç mahallemizin alt yapı çalışmalarını yapacağız. İlçedeki yolların tamamını bitireceğiz. SODES Programıyla hazırladığımız projeyle ilçenin giriş ve çıkışlarına, yeşil alan yapacağız. Bütün yol kenarındaki evleri ve binaların dış cephelerini boyatıp görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağız."

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.