18 Aralık 2016 Pazar 14:03
Hamur Belediyesi Karla Mücadele Çalışması Sürdürüyor

Hamur'da Karla Mücadele Çalışması

AĞRI - Hamur ilçesinde, kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kentte iki gündür etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışının ardından Hamur Belediye ekipleri ile İlçe Özel İdare ekiplerince aralıksız karla mücadele çalışması devam etti. Belediye ekipleri ara sokaklardaki kar yığınlarını iş makineleri yardımıyla kamyonlarla şehir merkezi dışına taşıdı. İlçe Özel İdare ekipleri ise kar yağışından dolayı kapanan 90 köy yolunu tekrar ulaşıma açtı.

Hamur Özel İdare Müdürü Kerem Polat, yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Her türlü hava muhalefetine karşı tedbir aldıklarını ifade eden Polat, "Araçlarımızın gerekli kış bakımlarını tamamlayarak dinamik ve seri hareket edebilmek için ekiplerimiz 24 saat çalışacak şekilde ayarladık ve sürekli alarm durumundalar." dedi.

Polat, şöyle devam etti:

"Yol açma çalışmalarımızda grup köy yolları, taşımalı eğitim ve nüfus bakımından yoğun olan yolların ulaşıma açılmasına öncelik verilecek. Ancak sağlık, mahsur kalma ve cenaze gibi acil durumlarda en yakın karla mücadele ekibi talep edilen yere yönlendirilecek. İlçe merkezinde yolları kapalı olan mahallerde de karla mücadelemiz devam ediyor. Zorlu kış günlerinde vatandaşımıza iyi bir hizmet sağlayacağız. Ayrıca gecesini gündüzüne katarak hiç durmadan çalışan personelime sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

 

hamur-belediyesi-karla-mucadele-calismasi-surduruyor.jpghamur-belediyesi-karla-mucadele-calismasi-surduruyor-001.jpghamur-belediyesi-karla-mucadele-calismasi-surduruyor-002.jpghamur-belediyesi-karla-mucadele-calismasi-surduruyor-003.jpg

Son Güncelleme: 18.12.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.