23 Nisan 2016 Cumartesi 16:08
Hamur'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Eleşkirt ve Hamur'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Eleşkirt Selahattin Sarı Cadesindeki törende öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları ekibi ve anaokulu öğrencileri gösteri sundu.

Kutlamalara, Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Garnizon Komutanı Yarbay Fevzi Mintaş, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Hamur

Hamur Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Demir'ın Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla devam etti.

Daha sonra Osman Gazi İlkokulunda süren kutlamalarda konuşan Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının bayramlaşan hali olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.

Öğrencilerin okuduğu şiir ve gösterilerle devam eden tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:52
Anahtar Kelimeler:
AğrıEleşkirtHamur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.