06 Nisan 2016 Çarşamba 11:13
Hamur'da Kandildağı İlkokulunun Yenilenen Anasınıfı Hizmete Açıldı

Hamur Kandildağı İlkokulunun anasınıfı, öğretmen Ayşe Gülşah Akdeniz'in girişimleriyle yenilendi.

Öğretmen Akdeniz ve Ankara'da iki üniversite öğrencisinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında sağlanan destekle yenilenen Kandildağı İlkokulu anasınıfının açılışı yapıldı.

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, yaptığı konuşmada, anasınıfının hizmete açılmasında katkısı olan yardımseverlere teşekkür etti.

Karakoç, "Bu organizeyi yapan Ayşe Gülşah hocamızda tebrik ediyorum. Hem kendi okuluna hem de Kandildağı'na birer anasınıfı kazandırdı. İnşallah milletimize hayırlı çocuklar yetişecektir." dedi.

Açılışa, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Demir, Necati Taşdemir ile öğretmen ve veliler katıldı.

hamurda-kandildagi-ilkokulunun-yenilenen-anasinifi-hizmete-acildi.jpghamurda-kandildagi-ilkokulunun-yenilenen-anasinifi-hizmete-acildi-001.jpghamurda-kandildagi-ilkokulunun-yenilenen-anasinifi-hizmete-acildi-002.jpghamurda-kandildagi-ilkokulunun-yenilenen-anasinifi-hizmete-acildi-003.jpghamurda-kandildagi-ilkokulunun-yenilenen-anasinifi-hizmete-acildi-004.jpg

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.