04 Mart 2017 Cumartesi 14:35
Hamur'da kar temizleme çalışmaları sürdürüyor

Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül'ün başkanlığında temizlik çalışmalarına hız veren ekipler, cadde ve sokaklarda kar temizliği yapıyor.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının ardından vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Ergül, "İş makineleri cadde ve sokaklarda biriken karları temizlerken, kar küreme ekipleri de kaldırımlardaki karı temizleyerek vatandaşların ulaşımlarını rahat sağlamalarına yardımcı oluyor." dedi.

İş makinası operatörü Osman Yiğit ise vatandaşlara daha iyi hizmet etmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

İlçedeki tüm cadde ve sokaklarda çalışmalar yürüttüklerini belirten Yiğit, "Havaların ısınmasıyla beraber tüm mahalle ve caddelerde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." diye konuştu.

hamurda-kar-temizleme-calismalari-surduruyor.jpghamurda-kar-temizleme-calismalari-surduruyor-001.jpghamurda-kar-temizleme-calismalari-surduruyor-002.jpg

 

Son Güncelleme: 04.03.2017 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.