07 Ocak 2019 Pazartesi 20:26
Ağrı Hamur'da Yeni Anaokulu Açıldı

Ağrı'nın Hamur ilçesinde yeni anasınıfı açıldı.

Hamur'un Kaynaklı köyünde atıl durumda bulunan okul lojmanı Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onarılarak anasınıfına dönüştürüldü.

Ağrı'da Lojmanlık Anasınıfına Dönüştürüldü

Anasınıfın içindeki mefruşat, oyuncak ve kırtasiye ihtiyacı ise ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'in eşi Çiğdem Tuncer'in katkılarıyla ve koordinasyonu ile toplanan yardım malzemeleri ile tamamlandı. Açılışı ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer tarafından yapılan ana sınıfının açılış töreninde Kaymakamın eşi Çiğdem Tuncer, İlçe Emniyet Amiri Halit Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Zahide Güney, veliler, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. 

Yeni açılan anasınıfının gezilmesinden sonra öğrencilerle birlikte yaş pasta kesilerek öğrencilere ve misafirlere ikram edildi. Açılışta ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, okul öncesini çok önemsediklerini Hamur'un okul öncesi eğitimde üst seviyelere çıkması, okulöncesi yaş grubu çocukların okulsuz kalmaması için ellerinden gelen desteği verdiklerini ve ilçede okul öncesi eğitimde okullaşma oranını %100'e tamamlama hedefinde olduklarını belirttikten sonra: "bu vesileyle anasınıfı açılışına katkı sağlayan yardımseverlere, eşime, Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyor ve bu tür çalışmaların devamını diliyorum. İnşallah burada öğrencilerimiz çok iyi bir ortamda eğitim göreceklerdir" dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2019 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.