15 Eylül 2020 Salı 00:30
Eba TV'yi Aksatmayan Kız Kardeşler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığının başlattı canlı dersler kapsamında, Ağrı'nın Hamur ilçesindeki lise öğretmenlerinin verdiği eba canlı derslerini hiç aksatmadan izleyip katılım sağlayan iki farklı okulda okuyan üç kız kardeş, Hamur  ilçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç tarafından ödüllendirildi.

Başsavcı ihsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan Zehra ve Ayşe Bağan kardeşler ile Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan kardeşleri Sibel Bağan'a MEB eba tv canlı etkileşimli derslerini hiç aksatmadan büyük bir heyecanla takip ettikleri için ödül verildi.

Ödül verirken öğrencileri tebrik eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, "salgın hastalığın hayatımızı bu denli olumsuz etkilediği süreçte öğretmenlerimizin büyük bir özveriyle hazırlayıp çevrimiçi olarak eba üzerinden sundukları canlı dersleri hiç aksatmadan izleyen ve derse katılan  üç kız kardeşi tebrik ediyorum.

Bu gayret, öğrenme istekleri ve şevklerinden dolayı onları kutluyorum. Bu güzel tutumları inşallah tüm öğrencilerimize de örnek olur" dedi.

Öğrencilere başarılar dilerken öğretmen ve yöneticilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.09.2020 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.