12 Mart 2020 Perşembe 10:14
Hamur, Ağrı'da bütün ödülleri aldı

Hamur Osman Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Damla Bayram birinci,  İrem Karaaslan ikinci ve Sümeyra Dursun üçüncü olurken Ticaret İl Müdürü Mehmet Şakir Pelit ve yanındakiler Osman Gazi Ortaokulu'na gelerek öğrencileri tebrik ettiler.

Osman Gazi Ortaokulunda yapılan ödül töreninde il müdürü Mehmet Şakir Pelit ve Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç öğrencilere hediyelerini verdiler.   

Törende kısa bir konuşma yapan Şakir Pelit, Hamur  Osmangazi Ortaokulu öğrencilerini tebrik ettiğini Ağrı'yı başarılı bir şekilde temsil ettikleri için onlarla gurur duyduğunu belirtti.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Kaya Karakoç'da  ilçeye bizzat gelip öğrencilere hediyelerini takdim ettiği için il müdürüne teşekkür ederken resimleri çizen öğrencileri, resim öğretmeni Neslihan Yılmazçelik'i, okul yöneticilerini tebrik etti.

Osmangazi Ortaokulu ailesine başarılar diledi. Karakoç sözlerini şöyle tamamladı. "Hamur için gelenek bozulmadı. İl genelinde ilk üç dereceyi kimseye kaptırmadık. Emek, azim, başarı ve haklı gurur bizim. 

Spotumuzu kullanmaya devam ediyoruz  #hamurda güzel şeyler oluyor  .

Anahtar Kelimeler:
HamurKaya Karakoç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.