16 Nisan 2020 Perşembe 22:33
Hamur Belediyesi Halka Ücretsiz Maske Dağıttı

Corona virüs ( Covid-19 ) Tedbirleri Kapsamında Hamur Belediyesi tarafından herkese ücretsiz maske Dağıtımı yapıldı. Zabıta Ekipleri  tarafından dağıtılan maskeler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 İlçe halkı son zamanlarda maske bulmakta sıkıntı yaşadıklarını bu nedenle Başkan Cezmi ERGÜL´e  ücretsiz dağıtılan maskeler için teşekkür ettiklerini belirttiler.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi ERGÜL yaptığı açıklamada; Elimizden geldiğince  imkanlarımız doğrultusunda Halkımızın Sağlığı için ücretsiz bir şekilde 2000adet Maske dağııtık. Ayrıca gıda dağıtımına devam edeceğini daha öncede bütün resmi kurumların girişine birer dezenfektasyon istasyonu kurduklarını, vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanlara gıda ve nakdi yardım yapıldığını, özellikle vefa sosyal destek grubu ile birlikte hareket edilerek 65 yaş üstü vatandaşlarımıza her türlü desteğin sağlandığını ve bundan sonrada bu desteklerin süreceğini belirtti. 

Açıklamasına devam eden ERGÜL, Benim halkımdan ricam çok gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar ve evlerinde kendilerini izole etsinler; diyerek #BİZBİZEYETERİZTÜRKİYEM  Sloganına vurgu yaptı.

Son Güncelleme: 16.04.2020 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.