23 Mart 2020 Pazartesi 13:10
Hamur Belediyesi Vatandaştan 4 ay su ücreti almayacak

Corona virüs salgınına karşı dezenfekte çalışmaları ülke genelinde devam ediyor. Ağrı’nın Hamur ilçesinde cadde ve sokakları dezenfekte suyla yıkanırken, kurum ve kuruluşlara, vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalara dezenfekte istasyonları kuruldu.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, vatandaşlarda dört ay boyunca su parası almayacaklarını belirterek, yapmış oldukları çalışmalar hakkında şunları söyledi:

“Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında vatandaşlarımızdan su parası alınmayacak, bu şekilde vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Corona virüs tedbirleri karşısında yapmış oluğumuz çalışmalar doğrultusunda bütün cadde ve sokakları tuzlu suyla yıkadık. Camilerimizi, resmi kurumları dezenfekte ederek tedbirlerimizi aldık. Tüm resmi dairelerin kapısına ve vatandaşların yoğunlukta olarak kullandığı noktalarda dezenfekte istasyonu kuruldu.

Çalışmalarımız bu şekilde devam edecek. 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda market vb. alışverişlerinin de Belediyemizce kurulan kriz masası tarafınca karşılanarak evlerine teslim edilecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.