12 Mart 2018 Pazartesi 16:40
Hamur'da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Programı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma dolayısıyla Hamur'da  program yapıldı. Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda saat 10.00'daki programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılıp şiirlerin okunmasından sonra Oratoryo gösterisi yapıldı. Ardından video gösterileri ve müzik dinletisi yapıldı. ilçe genelinde yapılan İstiklal Marşının güzel okuma, resim ve Kompozisyon  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Hamur İstiklal Marşı'nı Okuyor adlı video izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Programa ilçe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, ilçe Emniyet Amiri Halit Çakmak, Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, kurum amirleri ,vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2018 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.