18 Ocak 2020 Cumartesi 12:43
Hamur'da Karne Heyecanı

Hamur'da Karne Heyecanı 
 
Sabah Yağmur Anaokulunda yapılan karne töreninden sonra Başsavcı İhsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreni yapıldı.

Karne dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğrencilerin tatilde en az 5 kitap okumalarını, iyice dinlenmelerini, aile ziyareti yapmalarını isterken eksik oldukları konuları gözden geçirmelerini, zayıf olan derslerine çalışmalarını istedi. Özellikle 12. Sınıfların yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmelerini, bu senenin onların hayatında dönüm noktası olduğunu belirttikten sonra konu tekrarlarını yapmalarını, anlamadıkları konularla ilgili not alıp ikinci dönem başından itibaren öğretmenlerden öğrenmelerini ve sınava tam donanımlı girmelerini istedi. 

Dönem sonunda okulda derece alan öğrencilere karnelerini  ve hediyelerini takdim etti. Öğrencilere İyi tatiller dilerken öğretmenlerin de dinlenip iyi bir sinerji ile ikinci döneme başlayacaklarına inandığını söyledi. 

İki okuldaki törenlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç 'un yanı sıra Şube Müdürü İsmail Tanrıverdi, Okul Müdürleri Songül Kaplan, M.Selim Çelik, diğer İdareciler, öğretmen ve veliler hazır bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.