01 Mayıs 2019 Çarşamba 12:34
Hamur'da Yapılan Şiir Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

Hamur'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3.sü düzenlenen şiir ve türkü dinletisinde, öğretmenler tarafından birbirinden güzel şiirler okundu.  YBO Konferans Salonu'nda sunulan ve  YBO yönetici ve öğretmenlerinin hazırladığı dinletiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ile Şube Müdürü Necati Taşdemir de okudukları şiirlerle katkı sağladılar. 

Arada türküler de seslendiren öğretmenler, dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Program sonunda  Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer,  programın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ederken "edebiyat ve müzikle dolu böyle güzel bir gece yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum " dedi.

Dinletiye, Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, eşi Çiğdem Tuncer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Neriman Karakoç,  İlçe Emniyet Amiri Halit Çakmak, ilçe Müftüsü Haydar Darakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürleri ismail Tanrıverdi, Suat Denizci, Necati Taşdemir, Ağrı Nurettin Dolgun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Özmüş, YBO müdürü Turgut Taka, diğer okul ve kurum yöneticileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.