19 Mart 2020 Perşembe 11:57
Hamur ile Adıyaman Belediyesi Kardeş Belediye Oldu

Alınan karar sonrası Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ile AK Parti Hamur İlçe Başkanı Übeyit Bağlan, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret ederek alınan karardan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette  Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, arada yüzlerce kilometre mesafe olmasına rağmen alınan kararın kentler arasındaki sıcak diyalogların artmasına vesile olacağına inandığını söyleyerek, kararı alan meclis üyelerine ve Başkan Kılınç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hamur Belediye Başkanımıza ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum.

Aradaki mesafeler kardeşliğimiz için bir engel değildir. Allah'ın izniyle bundan sonra kardeş belediyemizle güzel birlikteliklere imza atacağız ve hep dayanışma içerisinde olmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.