25 Aralık 2019 Çarşamba 11:20
Kaya Karakoç'tan Vali Recep Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip lisesine ziyaret

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Şube Müdürü vekili Öztürk Taşdemir ile birlikte 2019-2020 eğitim öğretim yılı başında eğitime açılan Vali Recep Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Karakoç, yeni açılan okulda müteahhitten kaynaklı bazı sorunların sene başında olduğunu ama kendi imkanlarıyla gece-gündüz çalışarak bunları çözdüklerini belirtti.

Okulumuz Hakkındaki İddilar Gerçeği Yansıtmıyor!

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Okulun veya pansiyonun masa başında hazırlanan bazı haberlerde iddia edildiği gibi ne yol sorunu, ne su ne de kalorifer sorunu olmadığını kış sezonu başladığından bu güne kadar kaloriferlerin hiç sönmediğini vurguladı. Tüm sorunların çözüldüğünü ancak kanalizasyonun geri tepmesi ile ilgili iki gün içinde kendi imkanlarıyla çözüm bulunduğunu belirtti.

Tek görevlerinin öğrencilik olduğunu ve bunu yaparken akademik başarının yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere de katılmaları gerektiğini belirtti. İmam Hatip ruhuna uygun nesiller olarak yetişmelerini istedi.

Pansiyonda incelemelerde bulunan Kaya Karakoç sonrasında okuldan ayrıldı.

Son Güncelleme: 25.12.2019 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.