16 Mart 2020 Pazartesi 09:46
Milli sporcu Şafak Öztürk, Hamur'a Anasınıfı kazandırdı

Mevlana İlkokulu müdürü Aysun Taşdemir koordinesinde atıl durumda bulunan lojman anasınıfına çevrildi. İstanbul'da ikamet eden ve Ağrı'lı milli rugby sporcusu olan Şafak Öztürk'ün maddi desteğiyle anasınıf için lazım olan bütün malzemeler alınarak sınıf hazır hale getirildi. 

Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, eşleri Çiğdem Tuncer , ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yücel Yılmaz, ilçe Emniyet Amiri Atilla Karatürk,  Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Şube Müdürü İsmail Tanrıverdi ve velilerin katılımıyla açılış yapıldı. Açılıştan sonra anasınıfını gezen heyet çocuklara pasta ikram ettiler. 

Hayırsever Milli Sporcumuz Şafak Öztürk'e katkılarından dolayı plaket takdim eden Kaymakam Ömer Faruk Tuncer, çocuklarla oyun oynayıp oyuncak hediye ettikten sonra ilkokul bölümünde incelemeler yaptı. 

Öğrencilerle biraz sohbet ettikten sonra "ilçe merkezine en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Aşağı Yurt'a kadar gelip kullanılmayan atıl durumdaki lojmanı anasınıfına dönüştüren Mevlana İlkokulu müdürümüze, hayırseverimize, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. 

Okul öncesi eğitimin ilçemizde yaygınlaştırılması için bizlerde elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
HamurŞafak Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.