29 Mart 2015 Pazar 20:02
Bursalı öğrencilerden Iğdır'daki akranlarına yardım

BURSA (AA) - Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren Barbaros Ortaokulu başta olmak üzere bazı okulların öğrencileri, "Oyun Arkadaşım Olur Musun?" başlıklı proje kapsamında Iğdır'ın Aralık ilçesindeki köy okullarına oyuncak, kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Akif Seven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeye Aralık'ta görevli bazı öğretmenlerin teklifiyle başladıklarını söyledi.

Seven, şöyle konuştu:

"Bu teklif üzerine Barbaros Ortaokulu olarak bu işte öncülük yaptık. Bu konuda birkaç okul daha bize destek verdi. Öğrencilerimiz gönüllerinden ne koptuysa bize getirdi ve bu malzemeleri koliledik. En kısa sürede de oradaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracağız. 23 Nisan'dan önce bu ürünler onlara ulaşacak. Dağıtımı da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda olacak. Ben ve öğrencilerim, onlarla oyun arkadaşı olduğumuz için çok mutluyuz."

Projeye destek veren öğrencilerden Gamze Çağlayan ise "(Iğdır'daki öğrencilerle oyun arkadaşı olur musunuz?) dediklerinde, 'Tabii ki oluruz' dedik. Onlara yardım ettiğimiz için gerçekten çok mutluyuz" ifadesini kullandı.

 

 

bursali-ogrencilerden-igdirdaki-akranlarina-yardim.jpgbursali-ogrencilerden-igdirdaki-akranlarina-yardim-001.jpgbursali-ogrencilerden-igdirdaki-akranlarina-yardim-002.jpgbursali-ogrencilerden-igdirdaki-akranlarina-yardim-003.jpg

Son Güncelleme: 29.03.2015 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.