20 Nisan 2015 Pazartesi 20:22
CHP Iğdır Milletvekili adayları Adil Aşırım ve Seyfettin Artantaş, vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Iğdır Milletvekili adayları Adil Aşırım ve Seyfettin Artantaş, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ankara'daki aday tanıtım toplantısının ardından uçakla kente gelen Aşırım ve Artantaş, araç konvoyuyla Zübeyde Hanım Bulvarı'na geldi. 

Burada partililere hitap eden Aşırım, Iğdır'ın seçmen bakımından bölünmüş durumda olduğunu söyledi. 

MHP'nin kendisini oyları bölmekle suçladığına işaret eden Aşırım, "Ben henüz 34 yaşındayken Iğdır'ın vekili oldum. O dönem birçok projeyi hayata geçirdim. Havaalanı ve serbest sanayi bölgesi projelerini ben yaptım. Benden sonra MHP 16 yıl boyunca burada proje üretebildi mi, hayır" dedi. 

Aşırım, Iğdır'ın uzun yıllardır gelişemediğini belirterek, "Bunun sorumlusu da bölünme üzerinden siyaset yapanlardır. Biz bölünmeyi değil, birleşmeyi savunuyoruz. Biz oyları bölmeyeceğiz, tüm vatandaşların oyunu alacağız. MHP'ye oy veren kardeşlerim de bu gerçeği görmüş durumda. Bizi oyları bölmekle suçlayanlar geçmişte bizim oylarımızı çalmıştı. Bari şehrimize katkıları olsaydı. O da yok" diye konuştu. 

CHP 2'inci Sıra Milletvekili Adayı Seyfettin Artantaş da CHP olarak Iğdır'da parti tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını aktardı. 

MHP'nin bu zamana kadar Iğdır'a katkı sağlamadığını ve sağlayamayacağını vurgulayan Artantaş, tüm seçmenleri CHP'de birleşmeye davet etti. 

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:53
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.