19 Nisan 2015 Pazar 17:39
Genel seçime doğru

IĞDIR  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayları 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde partililerle buluştu. 

Ankara'dan uçakla Iğdır'a gelen İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, kalabalık bir araç konvoyuyla Zübeyde Hanım Bulvarı'na hareket etti.

MHP İl Başkanlığına geçen adaylar, meydanda toplanan partililere hitap etti. MHP Iğdır 1. sıra milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel, Iğdır'da MHP'yi en çok oyu alan parti yapmak için çalışacaklarını söyledi. 

Tezel, MHP'nin Türkiye'de birleştirici unsur olduğunu belirterek, "AK Parti insanları ayrıştırmak için mezhepçilik yapıyor. Kardeşi kardeşe düşman ediyor. Bütün siyasi partilere, PKK uzantılarına söylüyorum Iğdır'ın üzerinden elinizi çekin. Iğdırlılar burada mutlu bir şekilde kardeşçe yaşayacak, bizi ayrıştırmaya gücünüz yetmeyecektir" dedi.

MHP Iğdır 2. sıra milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu da birlik beraberlik içinde 7 Haziran'da zafere ulaşacaklarını ifade etti.

Türkiye'nin zor günler geçirdiğini öne süren Karakoyunlu, "Bugün ülkemiz karanlık bir yola girmiştir. 13 yıllık AK Parti iktidarı Iğdır’a hiçbir şey vermemiş daha da Iğdır'da kardeşçe yaşayan insanları ayrıştırmanın yoluna gitmiştir. Bütün devlet daireleri ve kurumlarına kendi yandaşlarını doldurmuş kendinden olmayanları dışlamıştır" diye konuştu. 

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 19.04.2015 17:40
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.