14 Mart 2016 Pazartesi 13:03
Iğdır Ankara'daki Terör Saldırısı Kınadı

 Ankara'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Nevzat Alagöz'ün, memleketi Iğdır'daki babaevinde yas var.

10 Nisan Polis Merkezinde görevli polis memuru 42 yaşındaki Alagöz'ün şehadet haberi, Iğdır'da yaşayan babası Hüseyin Alagöz'e yetkililer tarafından verildi.

Acı haberin duyulmasının ardından Alagöz'ün, Baharlı Mahallesi'ndeki babaevi ve çevresindeki binalar Türk bayrakları ile donatıldı. Bu arada Karasu Camisi Aşevi taziye yeri olarak düzenlendi.

Aşevine gelen Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Baba ve çok sayıda vatandaş, baba Hüseyin Alagöz ve yakınlarına taziyelerini sundu.

Alagöz'ün cenazesinin akşam saatlerinde uçakla Iğdır'a getirileceği, yarın kılınacak namazın ardından Karakoyunlu ilçesinde defnedileceği belirtildi.

Şehit Alagöz'ün dün Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Galatasaray maçındaki görevinin ardından evine gitmek üzere otobüs durağında beklediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.