20 Nisan 2015 Pazartesi 23:39
Iğdır'da cinayet ve intihar iddiası

IĞDIR - Iğdır'da polis memuru, kira nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma üzerine ev arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Polis memuru Muhammed K. (27) ile Mimar Sinan Ortaokulunda görevli matematik öğretmeni Can Yücel Ataman'ın (27) Atatürk Caddesi'ndeki evlerinden tartışma, ardından da silah sesi duyan komşuları polise haber verdi. 

Eve gelen polis ekipleri, Muhammet K. ile Ataman'ı tabancayla vurulmuş halde buldu. Muhammet K'ya ait beylik tabancasını da olay yerinde bulan ekipler, polis memurunun Ataman'ı öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimalini değerlendiriyor.

Bu arada, Muhammet K'nın Iğdır'a 9 ay önce tayininin çıktığı, Ataman ile bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı ve ev kiraladıkları öğrenildi. 

Muhammet K'nın Ataman'a ait kredi kartını habersizce kullandığı, bunun üzerine Ataman'ın şikayetçi olduğu belirtildi. Birkaç gündür polis memuru arkadaşlarında kalan Muhammet K'nin Ataman'ı takip ederek eve girdiği, ardından da ikili arasında tartışma çıktığı ifade edildi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ile İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit olay yerine gelerek bilgi aldı.

Iğdır'da cinayet ve intihar iddiası

Iğdır'da cinayet ve intihar iddiası

Iğdır'da cinayet ve intihar iddiası

Son Güncelleme: 20.04.2015 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.