21 Nisan 2015 Salı 19:26
Iğdır'da iki aile arasında kavga

IĞDIR  - Iğdır'da iki aile arasında çıkan silahlı, taşlı sopalı kavgada 12 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erhacı köyünde aralarında husumet bulunan Abay ve Yıldırım ailelerinin bazı bireyleri köy girişinde tartıştı.

Abay ailesinden bazı kişiler Kasım Yıldırım'ı sopayla darbetti. Yıldırım'ın yaralandığını duyan yakınları da olay yerine geldi.

Çıkan kavgada Ömer (27), Emrah (21), Mehmet (51), Celal (18), Ulaş (16), Sinan (25), Selçuk (14), Cemal (37) ve Özgür Yıldırım (30) ile olay yerinden geçen Burhan Arsakay (16) ve Güven Abuşka (12) silah, taş ve sopalarla yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine gelen ambulans ve özel araçlarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Kasım Yıldırım ve Güven Abuşka'nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

Kavganın ardından 9 kişinin gözaltına alındığı, 2 kişinin de arandığı belirtildi.

Son Güncelleme: 21.04.2015 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.