11 Kasım 2016 Cuma 17:59
Iğdır'da Itso'dan Öğrencilere Okul Forması Desteği

  Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), geçtiğimiz yıl Aralık ilçesinde yaptırdığı okulun öğrencilerine okul forması desteğinde bulundu.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte, 2015 yılında odaları tarafından yaptırılan Iğdır Aralık Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulunu ziyaret etti.

Başkan Arslan, odalarının ismini taşıyan okulun bütün öğrencilerine kazak, hırka ve tişörtten oluşan okul formasını hediye etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Arslan, geçtiğimiz yıl yaptırdıkları okulun, 2015 yılında eğitim ve öğretime başladığını belirtti.

Dönemin Bakanı Canik Aşçi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hısarcıoğlu'nun katılımı ile okulun açılışını yaptıklarını anımsatan Arslan, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl öğrencilerimizin kıyafet ve bilgisayar tedarikini yaptık. Bu eğitim döneminde de İstanbul'da tekstil firması olan ve Iğdır'da 300 kişiye de iş imkanı sağlayan iş adamı üyemizin göndermiş olduğu okul formalarını öğrencilerimize giydirdik. Önümüzdeki süreç içerinde yine okulumuzun gereksinimlerini gidereceğiz."

Son Güncelleme: 11.11.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.