13 Nisan 2015 Pazartesi 15:23
Iğdır'da minibüsçüler arasındaki yolcu kavgası

Iğdır'da minibüs şoförleri arasında müşteri alma tartışması üzerine çıkan ve bir kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gün önce Melekli ve Özgür Mahallesi minibüs duraklarında çalışan şoförler arasında yolcu kapma konusunda çıkan ve minibüs şoförü Mehmet Ukuş'un ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili incelemesini tamamladı. 

Olay yerinde bulunan tabanca ve kesici aletleri inceleyen polisler, Ukuş'un ölümüne sebebiyet veren merminin aynı kavgada yaralanan Zülal A'nın üzerindeki silahtan çıktığını tespit etti. 

Kavganın ardından hastaneye kaldırılan Zülal A, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, kavgaya karışan minibüs şoförleri de bir süre çalışmama kararı aldı.

Iğdır Devlet Hastanesi önünde karşılıklı kurulan Melekli ve Özgür Mahallesi minibüs duraklarında çalışan şoförler arasında yolcu kapma konusunda 10 Nisan Cuma günü tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki duraktaki şoförler birbirlerine silah, bıçak ve satırla saldırmıştı. Kavga sırasında minibüs şoförü Mehmet Ukuş, başına isabet eden mermiyle hayatını kaybetmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

Son Güncelleme: 13.04.2015 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.