10 Ağustos 2016 Çarşamba 17:28
Iğdır'da Terör Örgütü PKK'ya yönelik Operasyonlar Başlatıldı

 Iğdır'da, terör örgütü PKK'ya yönelik Ağrı Dağı'nın eteklerinde düzenlenen operasyonda, çok sayıda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Iğdır İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ağrı Dağı eteklerinde bulunan Karakoyunlu ilçesine bağlı Yazlık köyünün kırsal alanına, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında bölgede yapılan aramada, Dragunov keskin nişancı silahına ait 4 adet şarjör, birer adet lazer metre, gündüz ve gece dürbünü ile iki adet anti tank roketi mühimmatı ile çeşitli marka silahlara ait yaklaşık 560 adet mermi ele geçirildi. Aramalarda, ayrıca terör örgütü mensuplarına ait fotoğraf albümleri ile not defterleri de bulundu.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:24
Anahtar Kelimeler:
PKKığdırTerör Örgütü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.