22 Nisan 2015 Çarşamba 13:45
Kick Boks: Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası

Iğdır Üniversitesi öğrencisi Ekrem Kızılkurt, Bolu'da düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda birinci oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) düzenlenen turnuvada 75 kilogramda mücadele eden Kızılkurt, rakiplerini yenerek şampiyon olmayı başardı. 

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, başarılı öğrencilerini ödüllendirmek için Uygulama Oteli'nde basın toplantısı düzenledi.

Yılmaz, Iğdır'da ferdi sporlarda başarılı gençlerin bulunduğunu ve üniversite olarak spora katkı verdiklerini belirterek, "Üniversitemiz henüz genç bir üniversite, kurulalı 6 yıl oldu. Bir taraftan inşaatlarımız devam ediyor. Bir taraftan akademik yapılanmalarını sürdürüyoruz. Bunun yanında sportif faaliyetlere de önem veriyoruz" dedi.

Öğrencileri Kızılkurt'un ülke çapında bir başarıya sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Başarılı sporcumuz Ekrem, üniversitemizin öğrencisidir. Ekrem gibi birçok öğrencimizi de okulumuza kazandıracağız. Bu sayede Iğdır Üniversitesi, birçok başarıya imza atmış olacak" ifadelerini kullandı.

Kızılkurt'un 3 ay sonra ABD'de düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacağını kaydeden Yılmaz, başarılı sporcuya altın hediye etti. 

Son Güncelleme: 22.04.2015 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.