11 Nisan 2015 Cumartesi 14:19
'Mevlana Değişim Programı'

IĞDIR  - Iğdır Üniversitesi ile Nahçıvan Devlet Üniversitesi arasında "Mevlana Değişim Programı" kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Senato Odasında düzenlenen imza töreninde konuşan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Türkiye ve Azerbaycan'ın, sadece ekonomik ve siyasi değil, eğitim alanındaki anlaşmalarla da birbirini tamamladığını söyledi.

Iğdır Üniversitesi'nin eğitim kalitesi yönünden her geçen gün geliştiğini belirten Yılmaz, "İki üniversite arasındaki sıcak ilişkiler, bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bilimsel ve kültürel seviyedeki ilişkilerimizi üst seviyede tutacağız. Söz konusu olan iş birliklerinin artırılması ve ilerletilmesi hususunda da elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muharremov Salih Haydaroğlu ise iki üniversite arasındaki ilişkilerin tüm samimiyetiyle artarak devam ettiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından Yılmaz ve Haydaroğlu tarafından işbirliği protokolü imzalandı. 

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:22
Anahtar Kelimeler:
ProgramıDeğişimMevlana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.