12 Mart 2016 Cumartesi 15:38
Mhp Tuzluca İlçe Yönetimi İstifa Etti

MHP Tuzluca İlçe Başkanı Serdar Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, partideki görevlerinden istifa etti.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin daha fazla zarar görmemesi için değişime ihtiyaç olduğunu belirtti.

Genel Merkezin "koltuk sevdasından" başka bir düşüncesi olmadığını, bu nedenle de sağlıklı bir şekilde görevlerini yürütme imkanı bulamadıkları için istifa kararı aldıklarını anlatan Özcan, şunları söyledi:

"Parti teşkilatları içinde Türkiye'de birinci olmuş bir teşkilatın milletvekilini ihraç edip tanınmamış insanları buradan aday ederek başka partilerin kazanmasını sağladılar. Artık bu düzenin yıkılması lazım. Sinan Oğan gibi Türkiye'de Iğdır'ı birinci yapmış bir insanın partiden ihraç edilmesi burada MHP'nin erimesine, yok olmasına sebep olmuştur. Biz burada kaç yıldır bu görevi yapmaktayız, sorunlarımızı çözecek bir tane dahi muhatap bulamadık. Burada kurşunların hedefinde olan insan biziz, bu görevi yapan ben ve arkadaşlarım. Artık bu partiye zarar vermemek için bir değişimin Milliyetçi Hareket Partisi'nde şart olduğu için böyle bir karar aldık."

Son Güncelleme: 13.03.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.