10 Haziran 2015 Çarşamba 12:17
Milletvekili genel seçiminin ardından

MHP Iğdır İl Başkanlığı'nda, milletvekili seçiminin ardından basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya MHP Iğdır milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu, Iğdır İl Başkanı Özcan Gürsoy ile partililer katıldı.

Tezel, yaptığı konuşmada, yapılan seçimin adil olmadığını, MHP'nin seçime eşit şartlarda girmediğini söyledi.

Seçimi kazanmamaları için diğer partilerin provakasyonlarına maruz kaldıklarını belirten Tezel, memur ailelerine yönelik "oylarınızı bize vermezseniz çocuğunuzu işten çıkartırız" şeklinde baskılar yapıldığını, muhtarların da  "buradan bize oy çıkmazsa hiçbir yatırım, hiçbir işinizi yapmayacağız" sözleriyle tehdit edildiğini iddia etti.

Kendilerinde bunların ispatları olduğunu ifade eden Tezel, şöyle konuştu:

"AK Parti'nin adayının kendi köyünden aldığı oy ortada, bizden aldığı oy ortada. Bizim köylerimizden aldığı oy ortada. Bu neyi gösteriyor? Maalesef tehdit tutmuştur, tehditler işe yaramıştır. Seçim süreci boyunca yıpratılmak istendik. Kaybetmemizin bir başka nedeni de CHP'den aday olan arkadaşımız. Elimde belgem var. Çok büyük menfaatler karşılığı bu şehire geldiler. Geldikleri gün 'MHP'yi bu şehirde yok etmeye geldik' dediler. Onurlu ve şerefli bir siyaset yapmadılar. Kadınlarımıza ve bize saldırmak istediler. Bu şehri kan gölüne çevirmek istediler. Birliğimizi bozmaya çalıştılar. Allah'a şükür sağduyulu davrandık, birliğimizi bozmadık. 26 bin şerefli insanla bu seçimin galibiyiz."

Son Güncelleme: 10.06.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.