08 Nisan 2015 Çarşamba 19:40
Polislerden kan bağışı kampanyası

IĞDIR  - Iğdır Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Iğdır'da kan bağışı kampanyası başlatıldı. Iğdır Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği kampanya kapsamında, Türk Kızılayı tarafından görevlendirilen bağış tırı Zübeyde Hanım Bulvarı'na kuruldu. 

Burada ilk olarak İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, kan verdi. Babal'ın ardından diğer polisler de bağışta bulundu. 

Kampanyayı başlatan Vali Davut Haner, yaptığı açıklamada, polis teşkilatının böyle bir çalışma yapmasından mutluluk duyduğunu söyledi. 

Haner, polislerin başlattığı kampanyaya vatandaşların da bağışta bulunarak destek verdiğini belirterek, "Tüm polislerimiz, şehrimizin huzurunu, güvenliğini ve asayişini sağlamak için yorulmadan hizmet ediyor. Bunun yanı sıra böyle bir kampanya düzenlendi. Kan, sürekli bir ihtiyaç ve polislerimizin böyle bir kampanya başlatması da çok önemli" dedi.

İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ise polislerin kan vereceği bir organizasyon düzenlediklerini ve vatandaşların da kampanyalarına katkıda bulunduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 08.04.2015 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.