11 Ekim 2013 Cuma 20:19
Ağrıda İlk Teravih Namazı Bugün Kılınacak

Ağrı'da her yıl bir kaç camii de kılınan Hatimli Teravih Namazı bu yılda devam ediyor. İlk Teravih Namazının kılınacağı bu gün Ağrı'da Ramazan coşkuyla karşılanıyor.

Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ yaptığı açıklamada ; Hem Kur’an-ı Kerim’i baştan sona dinleme hem de cemaatle namaz kılma imkanı sağlayan hatimle teravih namazının müdavimlerinin bulunduğunu belirterek , Ağrı'da  Dede Murat Camii ve Ali Ağa Aydemir Camisinde kılınacak.

Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ ; Orucuyla, iftarıyla, mukabelesiyle, teravih ve sahuru ile insanların aşk ve şevk ile Allah’a ibadete koştuğu kutlu zaman dilimi Ramazan geldi. Müslümanlar için bir arınma vesilesi olan bu ayda yediden yetmişe herkes cemaatle namaz kılmak için camilere koşuyor dedi.

Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ  ayrıca, Teravih namazını camide cemaatle kılmanın hazzını yaşamak isteyenlerin yanında, hatimle kılınan teravih namazının müdavimleri de az değil dedi.  Bu kapsamda Ramazan ayı boyunca bizlerde Ağrı'da iki camimizde hatimli teravih namazı kıldıracaklarını belirtti.

Hatimli Teravih Namazı kılmak isteyen Ağrı'lı vatandaşlarımızın  Dede Murat Camii ve Ali Ağa Aydemir camiinde de teravih namazını hatimle kılabileceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 15.02.2018 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.