11 Ekim 2013 Cuma 03:10
APARTMAN SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR…

 İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik bürosunca düzenlenen ev ve apartman sohbetleri tüm hızıyla devam ediyor. Bir yıldan fazladır devam eden bu proje kapsamında Ağrı AİRB görevlileri ve aynı zamanda il vaizleri olan Nuri ARSLAN ve  imdat BALKİS’in yürüttüğü  bu faaliyete İl Müftüsü Sayın İbrahim GEMİCİ’nin sohbetiyle katılımı apartman sakinleri tarafından sevinç ve heyecanla karşılandı. Durumdan oldukça memnuniyet duyan katılımcılar Sayın Gemici’ye teşekkür ettiler.

Sohbetinde İl Müftüsü Sayın Gemici “Dünya hayatı bir metadan ve geçici faydadan ibarettir. Önemli olan Allah Teala’yı razı etmektir. Yeryüzünde meydana gelen hadiseler bize çok şeyler anlatmaktadır. Çok çalışmak, Hz Peygamber’e layık ümmet olma yolunda samimiyetle hareket etmek zorundayız. Allah tealanın verdiği nimetler, yine O’nun rızasına uygun bir şekilde değerlendirilmelidir. Kimsesizlere sahip çıkılmalı, “Hiç Kimse Kimsesiz kalmasın bu Ramazan ve her zaman” anlayışını iyi değerlendirmeliyiz. Bu Apartman ve ev sohbetlerini İl Müftülüğü olarak şehrimizin her tarafına yaymak için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz inşallah. Bu hizmette emeği geçen ve öncü olan herkese teşekkür ederim. Ramazan-ı Şerifiniz hayırlara vesile olsun” dedi.




Son Güncelleme: 15.02.2018 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.