21 Mart 2015 Cumartesi 00:53
PKK/HDP Çeteleri Gaziantep'de bir Müslümanı daha Şehid etti!

İslam’a ve İslami değerlere hiçbir şekilde tahammül göstermeyen PKK/HDP’li çeteler bu defa da, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinin Beydilli Mahallesinde berber dükkânı işletmekte olan Fahri Ağca’yı(29) Şehid ettiler.

Uzun zamandır PKK ve onun artık hükümet nezdinde de meşruiyet kazanmış olan şehir içi yapılanmaları tarafından sürekli tehdit edilen Fahri Ağca, iki gün önce(18.03.3015) akşam saatlerinde dükkânında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehid edildi.

Olay anına şahit olan mahalle sakinleri kar maskeli iki şahsın Fahri Ağca’yı dükkânında şehid ettikten sonra, olay yerinden PKK lehine sloganlar atarak kaçtıklarını bildirdiler.

Fahri Ağca’yı yakından tanıyan ve sosyal paylaşım sayfalarımız aracılığıyla bize ulaşan kimi tanıdıkları, Fahri Ağca’nın şehid edildiği muhitte yaşayan mütedeyyin insanların, PKK ve onun şehir içi yapılanmaları tarafından sürekli tehdit edildiklerini, tertipledikleri her miting sonrasında mütedeyyin esnafın dükkânlarını ve derneklerini ateşe verdiklerini ve hükümetin de bu olanlara sürekli sessiz kaldığını bildirdiler.

Fahri Ağca’nın cenazesi dün öğle namazına müteakip Yeşilkent Mezarlığında kalabalık bir grup tarafından kaldırıldı. Fahri Ağca’nın vasiyetiyle cenaze namazını kıldıran yakın arkadaşı, Fahri Ağca’nın mezarı başında kalabalık bir topluluğa yaptığı konuşmasında; “Fahri kardeşimizin başına gelen bu olayın sırf rabbim Allah’tır dediği, Düşmanlarım bana ne yapabilirler ki ben cennetimi göğsümde taşıyorum; hapsedilmem halvet, sürgün edilmem seyahat, öldürülmem ise şehadettir. Değil mi ki gönlümde Allah’ın kitabı ve Resulünün sünneti vardır düsturuyla yaşadığı için geldiğini ve Fahri kardeşimizin başına gelen bu olayın haddi zatında Peygamberlerin ve onların takipçilerinin sünneti olduğunu, tek fert kalıncaya kadar bu davayı sürdüreceklerini söyledi.”

Allah’tan şehidimize rahmet etmesini, kanını iman edenlere nur, kafirlere ateş kılmasını niyaz ediyoruz.

Son Güncelleme: 21.03.2015 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.