30 Nisan 2016 Cumartesi 16:34
Uygun Fiyatlı Kuranı Kerim'ler İçin ihvan

 

Kuranı kerim alırken dikkat edilmesi gereken pek çok şey var bu konu önemli çünkü kuranı kerim yüce dinimizin kutsal kitabı. Bazı baskı hatalarını, yıpranmaları, kötü kağıtları kaldıracak bir araç değil. En güzel baskıya, en kaliteli kağıda, en sağlam kapak yapısına sahip olması hayati önem taşıyor.

Hepimiz ömür boyu birkaç kez kuranı kerim alıyoruz. Bazı basım evleri kutsal kitabımız kuranı kerimin satışını ticaret haline getirmiş durumda. Çok kalitesiz baskılar çok pahalı olarak üretiliyor. Kuranı kerim kötü bası kalitesini, çabuk yırtılan kağıtları, kalitesiz ciltleri, ince kapakları kaldırmaz. Bu yüzden her detay çok önemlidir bir kuranı kerimde.

Şayet iyi bir kuranı kerim okuyucusu iseniz, hat karakterlerini, arapça okunuşunun akışını rahatça anlayabilirsiniz. Fakat arapça okuma konusunda yeni iseniz bu farkı anlamanız çok zordur. Ya başkası ile almanız gerekir, ya da aldığınız yere mutlaka çok güvenebilmeniz lazımdır. Güven ise ancak yıllardır bu işi yapıyor olmayı gerektirir. İhvan.com.tr uzun yıllardır bu işi yapan, satış rakamları ile pek çok firmayı geride bırakmış bir yayın evidir. Övgü dolu müşteri geri dönüşleri, yüksek sayıdaki satışları ile bunu anlayabilirsiniz.

Kuranı kerim satışını işi ticaret haline getirmeden, en uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor ihvan.com.tr. Çünkü mantık olarak kuranı kerim satışının ne kadar hassas bir konu olduğunu biliyor. Aynı zamanda hem baskı kalitesi açısından, hem kapak ve ciltleme sağlamlığı açısından ihvan.com.tr piyasada bu işi yapan pek çok firmadan birkaç adım önce olması ile biliniyor. Sade arapça okunuşlu, hem Türkçe hem arapça okunuşlu, mealli ve tefsirli seçenekleri ile ihvan.com.tr pek çok farklı boyda kuranı kerimi piyasada kuranı kerim satışını fahiş fiyatlarla satan pek çok firmaya göre önde.

Alım yaparken dikkat edeceğiniz husus önce kuranı kerimin kaliteli oluşu daha sonra fiyatının olması gereken seviyelerde olup olmadığına bakmalısınız. İhvan.com.tr sizlere hem fiyat hem de kalite açısından sektördeki en uygun fiyatları sağlamayı garanti ediyor. Kuranı kerim alırken sizde ihvan.com.tr gibi sektöründe öncü firmaları tercih edin. http://www.ihvan.com.tr/mevlut-cemiyet-hediyelikleri/kur-an-i-kerim.html

Son Güncelleme: 22.08.2016 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.