01 Mayıs 2016 Pazar 18:03
1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Kars'ta sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve sendikalar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ortak basın açıklaması yaptı.

Kazımpaşa Caddesi'nde bir araya gelen KESK Kars Şube ve Temsilcilikleri, DİSK, Türk-İş, KOOP İŞ, Kars Devrimci 78’liler Derneği, İHD, HDP, CHP üyeleri, Atatürk Caddesi'ne kadar yürüdü.

KESK sözcüsü İnan Ercan, ortak basın açıklamasında, 1 Mayıs'ın birlik demek olduğunu belirtti.

Ercan, ''Biz emek ve meslek örgütleri olarak, geçmişte olduğu gibi bu sene de, 1 Mayısta kol kola, omuz omuza olmamız gerektiğini ifade ediyoruz. 1 Mayıs, bizim için dayanışma demektir. Emeğin ortak sorunları ve talepleri etrafında 1 Mayıs meydanlarında buluştuğumuzu ilan ediyor, tüm emek ve demokrasi güçlerini de bu dayanışmaya güç vermeye çağırıyoruz.'' diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup, olaysız dağıldı.

Son Güncelleme: 01.05.2016 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.