29 Ağustos 2015 Cumartesi 11:48
30 Ağustos Zafer Bayramı

KARS - Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaçanta, mesajında, millet olarak büyük fedakarlıklarla kazanılan zaferin verdiği güç ve cesaretle vatan ve Cumhuriyetin canı pahasına korunduğunu belirtti.

Ülkeyi, her alanda çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma hedefinden kimsenin alıkoyamayacağını ifade eden Karaçanta, şunları kaydetti:

"Bu inançla, dün olduğu gibi bugün de vatanımızın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden, bu uğurda kanlarını ve canlarını feda eden Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.''

Son Güncelleme: 29.08.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.