25 Mayıs 2015 Pazartesi 19:57
AK Parti Gençlik Buluşması

KARS  - Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Can Paker ve AK Parti Kars Milletvekili Adayı Mehmet Uçum, AK Parti Gençlik Buluşması programına katıldı.

Kars Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'ndeki programda konuşan Paker, Türkiye'de uzun yıllar millet egemenliği yerine kurumlar egemenliğinin hakim olduğunu anlattı.

Gençlik yıllarının, çok partili döneme geçiş aşamasındaki sıkıntılarla geçtiğini belirten Paker, "Sadece seçim yaparak demokrasiye girebileceğimize inanarak yola çıktık ve bunun doğru olamadığını gördük. Türkiye'de uzun yılar, milletin egemenliği yerine devletin kurumları olan ordu, yargı, polis, MİT, TÜBİTAK egemen oldu ve bu kurumlar millete hakim oldu. Gençliğimiz bu mücadeleyi bir noktaya getirmekle geçti" dedi.

Uçum da gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmesi gerektiğini aktardı.

AK Parti gençliğine bu anlamda önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Uçum, "Bir milyon 700 bin üyesi olan bir siyasi parti bünyesinde olan bir gençlik teşkilatı dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Bu nicel büyüklük son derece övülesi bir şeydir. İkincisi de son derece barışçı bir gençliktir. Mutluyuz, çünkü barışçı olmak son derece önemlidir. Toplumsal hayatta, aile hayatından tutun sosyal hayatın her aşamasına kadar, şiddeti dışlamak bizim temel görevimiz olmalıdır" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Buluşması

AK Parti Gençlik Buluşması

AK Parti Gençlik Buluşması

AK Parti Gençlik Buluşması

Son Güncelleme: 25.05.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.