09 Kasım 2015 Pazartesi 17:57
AK Parti Kars Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

 

Arslan ve Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner ve partililerle Kars Adliyesine geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim İrfan Ünvar, Arslan ve Beyribey'e mazbatalarını vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Arslan, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünün kendileri için mutlu bir gün olduğunu söyledi.

Bütün parti teşkilatlarıyla yaklaşık iki aydır sahada sarf ettikleri emeğin sonucunu 1 Kasım itibarıyla aldıklarını belirten Arslan, şöyle konuştu:

''Mutluluğumuzu taçlandıran sadece Kars'ta değil Türkiye genelinde AK Parti'nin aldığı başarıdır, tek başına iktidar olmasıdır. Tek başına iktidar olmasıyla insanlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz bugün. İnşallah tek başına iktidar ile birlikte biz AK Parti olarak ülkemize ve dünyaya hizmet edeceğiz. Bizlerde iki milletvekili, teşkilatlarımızla birlikte Kars'ın, Karslının elbette ki Türkiye milletvekili olmamız sebebiyle Türkiye'nin hizmetinde olacağız. Bugün bunun nişanesi olan mazbataları aldık."

Beyribey ise AK Parti teşkilatlarına ve Kars halkına teşekkür ederek, Kars'ın bu seçimde birlik ve bütünlük sağladığını kaydetti. 

Milletvekilleri daha sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 09.11.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.