08 Eylül 2015 Salı 21:00
AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'ne doğru

 AK Parti Kars İl Başkan Vekili Adem Çalkın, 12 Eylül'de yapılacak ''AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'' nedeniyle açıklama yaptı.

Çalkın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, milletin istiklal ve istikbali için vereceği tarihi bir kararın arifesinde olduklarını söyledi.

Yaklaşık 14 yıldır büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadele verdiklerini dile getiren Çalkın, şöyle konuştu:

"Bu sürede kritik yıllar, günler ve saatler oldu. Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyu, tecrübe, birikim, sağlam prensipler ve milletimizin desteğiyle aşıldı. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 seçimlerine sokulmamasından başlayan ve sonrasında AK Parti'yi siyasetin karanlık dehlizlerinde bırakmayı hedef alan tüm senaryolar, zaman içinde birer birer çöktü. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren her bir seçim ve her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir. AK Parti'nin Türkiye'yi getirdiği gelişmişlik çizgisi, bir siyasi partinin sandıktan çıkan iradenin ortaya koyduğu başarı hikayesinin, bir milleti ve ülkeyi nasıl dönüştürebileceğinin ispatı olmuştur.''

Çalkın, kongrede partinin daha da güçleneceğini ve 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde de tek başına iktidara geleceklerini sözlerine ekledi.

 

AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'ne doğru

AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'ne doğru

Son Güncelleme: 08.09.2015 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.